HENS – tentoonstelling door Melle Los

Na twintig jaar voorspoed en het filosofische concept van “Het einde van de geschiedenis”, hebben we een onbekende bestemming bereikt. De pendel is met veel kracht de andere kant opgegaan, en wat kunnen we doen?

Ontsnappen we, als, schipbreukelingen op een vlot, naar nieuwe kusten? Richten we ons op Maria of een andere godheid voor redding en leiding? Vestigen we onze hoop op de kinderen, die de wereld als nieuw zien en de schade repareren? Vluchten we in onze verbeelding?
In twintig schilderijen onderzoekt Melle Los de mogelijkheden.
Wanneer alles in de hens staat, is het alle hens aan dek.

zaterdag 2 juni 14.00 -19.00
zondag 3 juni 12.00 – 19.00
Opening zaterdag 17.00

Slow Art op zondag 3 juni 15.00 – 16.00

Slow Art is langzaam kijken: onder begeleiding van Rini Brakkee gaan de deelnemers een schilderij op zich laten inwerken, en gezamenlijk bespreken wat het werk vertelt. Aan het einde van de sessie is de kunstenaar aanwezig voor toelichting en vragen. Geef je hiervoor graag van tevoren op met een mailtje naar info@groetenvanmarc.nl

2 antwoorden
 1. Theo van Leipsig
  Theo van Leipsig zegt:

  heel veel succes HENS misschien kom ik ook nog eens naar Amsterdam expositie is wel erg kort voor 150 euro en 2x naar Amsterdam op en neer vanuit Helmond mijn schilderijen hebben vaak met het milieu iets of iets natuurlijks als ik buiten ga schilderen .
  heb een keer in Amsterdam geexposeerd in het world fashion centrum
  groeten Theo van Leipsig

  • admin
   admin zegt:

   Beste Theo,
   als je serieus geïnteresseerd bent om bij Groeten van Marc te exposeren, stuur dan even een mailtje met wat voorbeelden van je werk naar info@groetenvanmarc.nl Onze prijzen zijn helemaal niet hoog in vergelijking met andere locaties in Amsterdam! Groetjes, Rini

Reacties zijn gesloten.