Expositie Plastic Fantastic / Zacht-Aardig door Ansje Visser

Op 7 en 8 september 2019 exposeert Ansje Visser bij atelier Groeten van Marc in Amsterdam West met de fotoserie Plastic Fantastic en de serie aaibare wolschilderingen Zacht–Aardig.
De expositie is beide dagen te bezoeken tussen 10.00 en 18.00 uur.

Plastic is een bijzonder materiaal, maar het is moeilijk te recyclen. Ons plasticgebruik levert problemen op voor de natuur en de wereld. De foto’s zijn  esthetische impressies, maar als je goed kijkt zie je de tragiek. De presentatie van het werk versterkt de betekenis van de beelden.
De werken van Zacht -Aardig zijn geïnspireerd op de natuur: de kleuren, de textuur, de zachtheid en de organische vormen. De natuur is de leermeester van de kunst. Raak de schilderijen aan en laat je inspireren !
Aandacht voor de natuur is wat de twee series bindt.

Tijdens de expodagen kun je zelf meedoen aan activiteiten in de buurt :

• zaterdag 7 september, 14.00 uur: zwerfafval in de buurt opruimen
• zondag 8 september, 14.00 uur:  fotosafari met prijsvraag

Beide activiteiten zijn ook leuk voor kinderen!  Kom in actie ! Verandering begint bij jezelf! Aan de fotosafari kun je met elke camera meedoen, ook die van je mobiele telefoon.

Ansje Visser (1959) woont in Amsterdam en werkt als fotograaf, schrijfster en coördinator vrijwilligerswerk.

Zij schreef 10 boeken waaronder 7 kinderprentenboeken, een dichtbundel en levensverhalen.

Als fotograaf heeft zij diverse exposities gehad. Daarnaast geeft Ansje laagdrempelige fotolessen en foto-coaching en organiseert zij foto- uitjes voor bedrijven en particulieren.

Het bindende thema van deze gecombineerde expositie is de zorg voor de natuur. Ansje wil met deze expositie bewustzijn stimuleren bij de bezoekers. Iedereen kan iets betekenen. Een kleine stap naar verbetering begint bij jezelf!

Locatie: atelier Groeten van Marc, Vespuccistraat 35 hs, 1057 CK Amsterdam
contact: a.gamei@chello.nl / www.ansvisser.nl